Christine Hagge Larsen
Violin

Uddannet bratschist fra konservatorierne i Berlin, Aarhus og København, debuterede fra solistklassen i 2006 og spiller til daglig i Aarhus Symfoniorkester som 2. solobratschist. Var med til at grundlægge BaroqueAros. Hun har taget timer i barokviolin hos Enrico Gatti, Bologna.

Baroque_Aros0518-copy.jpg

Louise Gorm

Violin

Mikkel Schreiber
Bratsch

Mikkel Schreiber er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium på bratsch. Han har spillet barokbratsch sideløbende med sit virke som freelance bratschist i fx Aarhus og Aalborg Symfoniorkester, og har de sidste mange år spillet fast med Concerto Copenhagen. Han har desuden spillet regelmæssigt med BaroqueAros siden ensemblet startede og indtrådte i 2018 som fast medlem.

Baroque_Aros0170-copy_web.jpg

Uddannet violinist fra konservatorierne i Berlin, Malmö og Aarhus. Louise Gorm debuterede i 2017 med Helsingborg Symfoniorkester. Medstifter af strygekvartetten Taïga String Quartet og desuden violinist i Ensemble Lydenskab. i 2014/2015 underviste hun i violin og kammermusik på Barenboim Academy i Palæstina og er nu ansat på Orkesterefterskolen og MGK i Holstebro. Hun har taget timer i barokviolin hos Peter Spissky, koncertmester i ConcertoCopenhagen.

Erik Higgins

Kontrabas

Baroque_Aros0752-copy_web.jpg

Maria Edlund

Cello 

Maria er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium, Musikhögskolan i Malmø og Hochschule für Musik "Hans Eisler", Berlin. Debuterer fra solistklassen i 2020. Hun er medlem af strygekvartetten Taïga og en flittig kammermusiker. Maria har taget undervisning i barokcello hos Thomas Pitt i Berlin.

Erik Higgins har studeret på The Indiana University School of Music og har spillet i Bayrische Rundfunk Orchester, Hamburger Staatsoper og er en meget aktiv kammermusiker i såvel Europe, USA som Sydamerika. I 2013 blev han medlem i A Far Cry Chamber Orchestra, Boston og i 2018 kom han til Aarhus Symfoniorkester som 2. solobassist. Han spiller stadig regemæssigt med Handel and Haydn Society, Boston og er fremdeles en aktiv musiker, både når det gælder moderne spillemåde og opførelspraksis.

Eric Beselin

Obo/fagot

Baroque_Aros0028-copy_web.jpg

Jonas Hellesøe

Cembalo/orgel

jonas_edited.jpg

Uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorim, Århus og Universität der Künste, Berlin, med debut fra solistklassen i 2019. Jonas er en særdeles flittig organist og kammermusiker ved siden af sit job som organist i Risskov Kirke. Jonas blev medlem i BaroqueAros i 2020.

Eric Beselin er født i Genève af svensk-amerikanske forældre. Efter fagotstudier i Stockholm vandt Eric Beselin solofagotstillingen i Aarhus Symfoniorkester. Eric Beselin har spillet barokobo siden 2001 og har modtaget undervisning af Lars Henriksson, Per Bengtsson, Frank de Bruyne og Alfredo Bernardini. Lejlighedsvis spiller Eric Beselin også barokfagot, et instrument han tog op i 2005.