top of page

Hybridkoncert
med Folkemusik

Disse koncerter danner rammen for mødet mellem den dansende barokmusik og folkemusik fra alle verdens hjørner.
Vi udforsker folkemusikken og inviterer storslåede solister indenfor!

Barokkens
kvinder

I denne koncertrække sætter vi fokus på barokkens kvinder! Vi vil blandt andet føre publikum gennem Händels store kvinders mægtige universer samt dedikere en koncert til den beundrede franske sopran Marie Fel. Derudover vil vi præsentere musikalske perler komponeret af barokkens kvindelige komponister. Oplev tindrende jubel, sviende smerte, sødme, sorg og bitre afskedsstunder.  

Musikalske
Skikkelser

I denne koncertrække sætter præsenterer vi nogle af barokkens helt store mestre! Komponister som Bach, Vivaldi og Telemann kommer under lup og vi præsenterer et farverigt musikalsk komponistportræt, som levende beskriver komponisterne og den verden der omgav dem.  

Borgernær Barok

BaroqueAros spiller små koncerter af ca. en times varighed på plejehjem og lokalcentre i Aarhus. Her fortælles om musikken og om de specielle barokinstrumenter der spilles på. Beboerne får en unik mulighed for at komme helt tæt på musikerne og der opstår en ny form for kommunikation og et helt speciel fælleskab på tværs af alder og baggrund. BaroqueAros tilbyder kunstnerisk indhold af høj kvalitet i et nyt setup, så de ældre kan mødekulturen, hvor de bor. Koncerterne har indtil nu været en stor succes og er blevet meget vel modtaget hos både beboere og personale samt borgere fra nærområdet, som har fundet vej til arrangementerne.

bottom of page